Ексклюзиви
неділя, 11 травня 2014 17:10

Жителів Донбасу лякають залповим вогнем

Жителів Донбасу лякають залповим вогнем
Фото: byaki.net

Портал Цензор.НЕТ  інформує, що за оперативними даними групи "Інформаційний  Опір ", терористи лякають жителів Донбасу застосуванням систем залпового вогню "Град". Вони активно поширюють чутки серед місцевого  населення,  що в районах проведення АТО українські силовики використають " тактику випаленої землі ".

Керівник  Центру військово - політичних досліджень Дмитро Тимчук зазначив: "Зокрема, стверджується, що під Слов'янськ та Краматорськ перекидаються реактивні системи залпового вогню БМ- 21 "Град". Раніше терористи в Слов'янську стверджували, що по їх позиціях працювала артилерія українських Збройних сил. За даними групи "ІС ", ці чутки і твердження не мають нічого спільного з реальністю. У районі АТО з боку силовиків не відзначається ні присутність , ні тим більше використання ствольної або реактивної артилерії".

За словами Тимчука єдиними, хто використовував міномети були самі терористи: "Українські силовики в зоні АТО застосовують виключно системи озброєнь, що забезпечують "точкову" поразку озброєних терористів" .

Зараз ви читаєте новину «Жителів Донбасу лякають залповим вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути