четвер, 14 серпня 2014 16:24

Жириновський скаржиться, що поляки його "килимові бомбардування" не так переклали

Жириновський скаржиться, що поляки його "килимові бомбардування" не так переклали
Фото: medialeaks.ru

Володимир Жириновський каже, що його слова про знищення Польщі, через які російського посла викликали до польського МЗС, неправильно переклали з російської мови.

Таке лідер ЛДПР заявив в ефірі "Російської служби новин".

"Нехай правильно перекладають на польську мову російську мову - сенс моїх слів у тому, що в разі великої війни деякі маленькі країни втрачають перспективу залишитися на політичній карті світу", - сказав Жириновський.

Політик вирішив уточнити, що при великому збройному конфлікті перший удар припаде на країни, де, за його словами, розташоване найбільше баз НАТО. Тобто Естонію, Латвію, Литву, Польщу і Румунію. Ще він каже, що зовсім не бажає, щоб цих країн більше не було. Тим не менш, за словами лідера ЛДПР, ці країни "самі себе ставлять під загрозу".

Володимир Путін уже відреагував на поведінку Жирининовського. "Все, що було сказано Володимиром Вольфовичем, - це його особиста думка, що не завжди збігається з офіційною позицією РФ, але запалює красиво", - зазначив він. При цьому президент констатував, що лідер ЛДПР може все це висловлювати, так як "у нас свобода слова", передає ІТАР-ТАСС.

Зазначимо, що , 13 серпня, МЗС Польщі викликав російського посла у Варшаві Олександра Алексєєва, а МЗС Латвії - російського посла в Ризі Олександра Вешнякова. Причиною таких кроків стали висловлювання Жириновського в інтерв'ю телеканалу "Росія 24". Тоді політик заявив, що в разі військового конфлікту між Росією і Україною Польща і балтійські країни "будуть знищені".

Зараз ви читаєте новину «Жириновський скаржиться, що поляки його "килимові бомбардування" не так переклали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути