Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2011 12:25

Жириновський: Україна неминуче ввійде до союзної держави з Росією

Жириновський: Україна неминуче ввійде до союзної держави з Росією

Україна неминуче ввійде до складу Союзної держави Росії і Білорусі, а Євросоюз невдовзі розвалиться.

Про це заявив в інтерв'ю "Новому Регіону" віце-спікер Держдуми РФ Володимир Жириновський.

"І Україна з Молдавою ввійдуть не лише до спільного митного простору, але навіть в союзну державу Росія-Білорусь. У перспективі створення нової союзної держави з тих же п'ятнадцяти республік", - розповів Жириновський.

"Тільки ми пропонуємо систему федеральних округів. Ось вісім є, дев'ятий - столичний буде цього року. Десятий - білоруський, мінський. У перспективі туди ввійде Прибалтика. Одинадцятий - Київський, дванадцятий - Одеський разом з Молдовою, тринадцятий - Південносибірський, північний Казахстан, чотирнадцятий - Ташкентський, середньоазіатський і п'ятнадцятий - прикаспійський, Азербайджан. Все! Всі повернулися назад, до сім'ї народів Російської імперії та Радянського Союзу ", - заявив віце-спікер Держдуми РФ.

Він також висловив думку, що Євросоюз втрачає свою привабливість і рухається до свого завершення.

"Сьогодні Східна Європа із задоволенням би повернулася назад. Ніхто з них не виграв, вступивши до Євросоюзу, до НАТО, до Шенгенської зони, СОТ. Ніхто не виграв, усі програли. Нормально себе почуває тільки три країни: Німеччина, Франція і Великобританія. Всі інші програли, і Євросоюз впаде", - впевнений Жириновський.

"Німеччина перша вийде з нього. І з НАТО вона вийде, і з Шенгену, і зони євро. Тому майбутнє у Євросоюзу тьмяне і всі, хто до нього прагне, вже запізнилися", - стверджує він.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський: Україна неминуче ввійде до союзної держави з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути