понеділок, 28 січня 2013 13:48

Жириновський про російський газ: Навіть родичам допомагати не треба

Жириновський про російський газ: Навіть родичам допомагати не треба
Фото: ukranews.com

Україна не повинна сподіватися на безкоштовний російський газ. Про це на прес-конференції в Києві сказав російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський.

"Говорити про те, щоб отримувати газ безкоштовно, не можна. Всі за все платять. Торгівля має бути окремо. Навіть родичам допомагати не треба – всіх послати на три літери. Кожен повинен працювати сам. Все сам. І не треба чіпляти "газовий вагон". Підписується договір, його треба виконувати", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценку знадобиться нова операція?

Політик впевнений, що радянська ідеологія: "хтось когось годує" вже залишилася у минулому. "Ви можете видобувати сланцевий газ, але це довго та дорого. Тому смішно казати, що газ чимось можна замінить. Його не можна замінити, як нафту", - зазначив Жириновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку треба навести порядок в країні, а потім вже легалізовувати травматичну зброю – експерт

Депутат Держдуми наголосив, що росіяни залишають гроші на відпочинку у Туреччині та Єгипті, а могли це робити в Криму. "Це був би дохід в бюджет України. Якби все, що ми віддаємо, переступаючи через вас, отримала Україна, у вас взагалі не було б ніяких боргів. Жили б краще, аніж в Росії. У вас тепліше, компактно все, транспорту більше. Але ви вибрали таку економічну модель, я не буду давати їй характеристику", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський про російський газ: Навіть родичам допомагати не треба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути