Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 15:30

"Зібравши всіх у єдиний список, опозиція збере не лише рейтинг, а й антирейтинг"

"Зібравши всіх у єдиний список, опозиція збере не лише рейтинг, а й антирейтинг"

Радикали зі "Свободи" можуть бути неприйнятні для виборців Центральної України. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив директор школи політичної аналітики Києво-Могилянської академії Олексій Гарань.

Угоду про спільні дії Об'єднаної опозиції партії "Батьківщина", Європейська партія, "За Україну!", "Народна самооборона", "Наша Україна", Народний рух України, "Реформи і порядок", Партія захисників Вітчизни, "Свобода", Українська соціал-демократична партія, "Фронт змін" підписали 22 січня на Софійській площі в Києві. Із застереженнями до документа приєднався лідер партії "УДАР" Віталій Кличко. Голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко назвав угоду "пактом про ненапад" і не підписав.

"У когось нема довіри до "Батьківщини", в інших – до Яценюка. Зібравши всіх у єдиний список, опозиція збере не лише рейтинг, а й антирейтинг. Сукупно це може піти на шкоду. Але значення набудуть люди, які вливаються в різні списки. Наприклад, якщо Олесь Доній і Тарас Стецьків підуть по списку "Батьківщини", то це плюс для партії. Анатолій Гриценко – це плюс "УДАРу" Віталія Кличка, а Ксенія Ляпіна – "Фронту змін", - наголосив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний електорат "Свободи" не на Заході України - Іллєнко

"Формувати політичну довіру просто – треба бути прозорим, відкритим, а тому й зрозумілим для людей", - підкреслив Гарань.

Думки інших експертів щодо того, як опозиції краще йти на вибори, читайте у новому номері журналу "Країна" № 3 (106) за 26 січня 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Зібравши всіх у єдиний список, опозиція збере не лише рейтинг, а й антирейтинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути