вівторок, 16 серпня 2022 11:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Згадав США і ООН: Путін погрожує затягнути війну в Україні

Згадав США і ООН: Путін погрожує затягнути війну в Україні
Очільник Кремля вкотре почав шукати виправдання агресивній війні в Україні. Фото: pixabay.com

Президент Російської Федерації Володимир Путін пригрозив затягуванням війни проти України.

Водночас у цьому він звинуватив Сполученні Штати Америки, передає "РИА Новости".

"Ситуація в Україні показує, що США намагаються затягнути цей конфлікт. Росія ж разом із союзниками, партнерами та однодумцями вдосконалюватиме чинні механізми міжнародної безпеки і створюватиме нові. Зміцнюватиме свої збройні сили та інші структури безпеки, вживатиме інших кроків до побудови демократичнішого світу, де гарантовані права всіх народів та культурно-цивілізаційне різноманіття", – заявив Путін 16 серпня під час звернення до учасників 10-ї московської конференції з міжнародної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затяжна війна в Україні грає на руку Путіну – ексгенсек НАТО

Російський диктатор вкотре почав виправдовувати агресивну війну в Україні. Заявив, що так звана спеціальна операція нібито була ухвалена "у повній відповідності до Статуту ООН".

Влада Російської Федерації готує економіку країни до підтримки армії, зокрема, в умовах проведення так званих спеціальних операцій. Кремль, готуючись до тривалої війни в Україні, створює умови підтримки російської армії економікою РФ.

На розгляд Держдуми РФ внесли поправки до федеральних законів про підтримку збройних сил, які передбачають запровадження особливих заходів в економічній сфері. Вони зобов'язують російські підприємства незалежно від форм власності підтримувати російські так звані спеціальні чи антитерористичні операції. Поправка забороняє російським підприємствам відмовлятися приймати державні замовлення на забезпечення військових "спецоперацій" і дозволить змінювати контракти працівників та умови праці. Наприклад, змушувати росіян працювати вночі або у дні державних свят.

Зараз ви читаєте новину «Згадав США і ООН: Путін погрожує затягнути війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути