Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2019 16:41

Зеленського супроводжує автобус Коломойського

Зеленського супроводжує автобус Коломойського
Журналісти побачили зв'язок Володимира Зеленського і Ігоря Коломойського. Фото: gordonua.com

Шоумен Володимир Зеленський пересувається містом у супроводі автівки компанії з бізнес-групи "Приват" олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомляють журналісти Bihus.Info.

На відео з розслідування програми "Схеми" про бізнес Зеленського у Росії після спілкування з журналістами шоумен сідає до власного Range Rover, за яким вирушає автівка супроводу – мікроавтобус Volkswagen Multivan із одеськими номерами.

Ці номери зареєстровані на ПАТ "Синтез Ойл", пишуть журналісти

Компанія з перевалки і транспортування нафти - "Синтез Ойл" - записана на 4 кіпрські фірми і входить до складу одеського перевалочного комплексу, що контролюється групою "Приват".

2016-го в офісі "Синтез Ойл" прокуратура спільно з СБУ проводила обшуки у рамках розслідування справи про розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах посадовими особами товариства "Укртранснафта", яке належить Нафтогазу.

Згодом кримінальне провадження закрили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відповів на розслідування "Схем" і згадав про кримінал у РФ

Журналісти знайшли 3 російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм: "Вайсберг Пікчерс", "Платинумфільм" і "Грін Філмс".

Засновником усіх 3 є кіпрська компанія Green Family Ltd. Ця ж компанія є співзасновницею ТОВ "Квартал 95" в Україні, а серед її кінцевих бенефіціарів вказаний Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського супроводжує автобус Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути