пʼятниця, 09 липня 2021 16:53

Зеленський звільнив сценариста серіалу "Слуга народу" з посади в ОП

Зеленський звільнив сценариста серіалу "Слуга народу" з посади в ОП
Юрій Костюк (ліворуч) і Володимир Зеленський на стадіоні НСК "Олімпійський" під час дебатів з Порошенком, 19 квітня 2019 року. Фото: Getty Images

Президент Володимир Зеленський звільнив 32-річного Юрія Костюка з посади заступника керівника Офіса президента. Указ підписав у п'ятницю.

Костюк став позаштатним радником президента.

"Сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів. Також Юрій Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов і виступів глави держави", - повідомив сайт глави держави.

Юрій Костюк є сценаристом серіалу "Слуга народу", в якому в ролі вчителя Василя Голобородька знімався Зеленський. Працював сценаристом у "Студії Квартал-95".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доки Зеленський обіцяє рівні можливості, його оточення ганяє на номерах без штрафів

Сайт президента повідомив про посилення гуманітарного та інформаційного напрямків роботи ОП.

Заявляють про залучення нових фахівців, збільшення функційних обов'язків працівників Офіса.

Зеленський звільнив Олексія Дніпрова з посади керівника Апарату ОП і призначив його заступником керівника ОП Андрія Єрмака, відповідальним за гуманітарний напрямок.

Дніпров має відповідний досвід практичної роботи на посадах в органах виконавчої влади, зокрема в системі освіти, повідомляють.

Керівником Апарату ОП президент призначив Марію Вітушок, яка є кадровим дипломатом, має досвід роботи за кордоном і значний досвід роботи в державній системі України, зокрема на посадах в Апараті РНБО, Кабінеті міністрів, Адміністрації президента.

9 липня президент Зеленський призначив прессекретарем Сергія Никифорова, який раніше працював ведучим на телеканалі олігарха Ріната Ахметова.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський звільнив сценариста серіалу "Слуга народу" з посади в ОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути