четвер, 06 жовтня 2022 08:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський звернувся до Організації американських держав

Зеленський звернувся до Організації американських держав
Президент Володимир Зеленський закликав поширювати правду про війну в Україні та жертви, спричинені російською агресією. Фото: president.gov.ua

Що більшою буде підтримка України, яка бореться за свободу й незалежність, то сильнішою буде свобода загалом у світі. Лише так українці зможуть швидше подолати шлях до звільнення своєї землі від російських окупантів.

6 жовтня президент Володимир Зеленський подякував Організації американських держав за зупинення дії російського статусу спостерігача, передає Gazeta.ua.

"Однак ми потребуємо більшого заради миру й того, щоб російська армія пішла з усієї захопленої української землі. Підтримуйте нас у голосуваннях для засудження російських агресивних кроків. Не дозволяйте використовувати ваші економіки, щоб фінансувати злочинну війну й воєнні злочини", – заявив він під час звернення в четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав, що лишила після себе Росія у звільненому Лимані

Зеленський закликав поширювати правду про війну в Україні й жертви російської агресії.

"Хай ваші народи знають, яке зло Росія принесла абсолютно мирному українському народу. Народу, який ніколи не починав жодних загарбницьких війн", – зазначив президент.

Адміністрація президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена вважає, що Збройні сили України спроможні звільнити окупований росіянами Крим у разі продовження успішного контрнаступу в Херсонській області. Звільнення Криму Україною тепер цілком можливе.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський звернувся до Організації американських держав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути