Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2021 05:35

Зеленський запропонував Facebook мати представництво в Україні

Зеленський запропонував Facebook мати представництво в Україні
Зеленський хоче, щоби Facebook мав представництво в Україні. Фото: Українська правда

Під час відеоконференції з головним операційним директором компанії Facebook Шеріл Сендберг і віцепрезидентом Facebook Ніком Клеггом президент України Володимир Зеленський запропонував відкрити представництво компанії в нашій країні.

Представників Facebook ознайомили з ключовими досягненнями у впровадженні цифровізації в нашій державі і запросили відвідати "Дія. Саміт", який відбудеться в Києві 29 листопада, повідомили на офіційній сторінці глави держави.

"Це було б серйозною підтримкою Діджитал-напрямку в Україні. Ми впевнені, що будемо першими в Європі по реалізації всіх цифрових послуг. Ваш приїзд був би дуже хорошим сигналом", - підкреслив глава держави.

Зеленський розповів про вдосконалення податкового та правового режиму для IT-компаній і запропонував розглянути можливість відкриття офісу компанії Facebook в Україні.

"Ми прагнемо надавати найкращі послуги та підтримку нашим українським користувачам. Це відбивається в різних діях компанії, включаючи недавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємося в майбутньому зміцнити нашу співпрацю", - зазначила з цього приводу Шеріл Сендберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розширив Національну інвестраду

Аккаунт батька президента Володимира Зеленського в мережі Instagram є фейком, заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

На питання "дійсно батько президента зареєструвався в Instagram?" депутат відповів: "Абсолютно фейковий аккаунт".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський запропонував Facebook мати представництво в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути