Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2021 00:19

Зеленський відгуляв день народження у квартирі бізнес-партнера Коломойського

29 січня президент Володимир Зеленський влаштував вечірку з нагоди свого дня народження.

Вечірка відбувалася в Києві, у квартирі співвласника студії "Квартал-95" і бізнес-партнера олігарха Ігоря Коломойського Тімура Міндіча, повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях".

На святкуванні були близько 30 гостей – і жоден з них не був у масці.

У переліку карантинних обмежень: "З 25 січня до 28 лютого цього року забороняється проведення масових культурних, зокрема концертів, спортивних, соціальних, рекламних та інших заходів, у яких беруть участь понад 20 осіб та недотримана дистанція у 1,5 метра", нагадують журналісти.

Вечірка проходила в будинку на вул. Грушевського, 9а. Там родина президента має апартаменти, оформлені на кіпрську фірму дружини президента Олени Зеленської.

  На одному з останніх поверхів журналісти побачили святкову ілюмінацію.
На одному з останніх поверхів журналісти побачили святкову ілюмінацію.

Саме святкування було в іншій квартирі з терасою, яка належить Міндічу.

На вечірці були перший помічник президента Сергій Шефір, керівник Офіса президента Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко, учасники "Кварталу-95" Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Олена Кравець, Міка Фаталов, Валерій Жидков, Степан Казанін, Артем Гагарін, режисер "Слуги народу" Олексій Кірющенко.

Журналісти звернулися до Офіса президента з листом: чому Зеленський вважає прийнятним у розпал карантину влаштовувати вечірку на декілька десятків гостей, чи не подає він таким чином приклад і для інших громадян, демонструючи несерйозне ставлення до власних же закликів носити маски та обмежити до мінімуму соціальні контакти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічника Зеленського таємно возять на Maybach у маєток Ахметова

Також запитали президента, на якій основі – платній чи безоплатній - квартиру для святкування йому надав бізнес-партнер Коломойського Міндіч. І як президент може гарантувати, що таке близьке приятелювання не призводить до олігархічного впливу на його державні рішення?

25 січня президенту Володимиру Зеленському виповнилося 43 роки.

Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявляв, що президент Володимир Зеленський не порушив карантин під час відпочинку на гірськолижному курорті.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відгуляв день народження у квартирі бізнес-партнера Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути