неділя, 31 липня 2022 22:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: в Росії немає шансів перемогти у цій війні

Зеленський: в Росії немає шансів перемогти у цій війні
Жоден з російських ударів не залишається без відповіді від українських військових і розвідників, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

У країни-агресорки Російської Федерації немає шансів перемогти в цій війні.

І потрібно триматися, щоб і на тактичних рівнях держава-терорист відчувала свій програш, заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні в неділю, 31 липня, повідомляє Gazeta.ua.

Ворог перекидає частину своїх сил зі сходу України у Херсонську і Запорізьку області, але це йому не допоможе, сказав Зеленський.

"Зараз російська армія намагається посилити позиції в окупованих районах півдня нашої країни, збільшує активність на відповідних напрямках. Частину російських сил з їхніх позицій на сході перекидають на південь – на Херсонщину та в Запорізьку область. Але це їм там не допоможе", – заявив глава держави.

Жоден з російських ударів не залишається без відповіді від українських військових і розвідників, сказав президент.

"ЗСУ готові відповідати на будь-яку нову активність окупантів", – заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував вбивство російськими терористами Вадатурського

"Потрібно триматися на півдні, на сході й усюди. Триматися в обороні, дипломатії, політиці. Зберігати нашу єдність – і не тільки до перемоги, а й після неї, щоб якісно відновити все зруйноване окупантами. Вірю, що ми все це зробимо", – звернувся президент.

Російські окупанти перемістили окремі підрозділи зі Словʼянського на Запорізький напрямок, повідомив сьогодні Генеральний штаб ЗСУ.

Українські військові щодня знищують велику кількість окупантів на півдні України. У середньому за день вдається ліквідувати щонайменше 50 загарбників. Тим часом ЗСУ відбили росіян на кількох напрямках на сході.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: в Росії немає шансів перемогти у цій війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути