середа, 26 грудня 2018 01:46

Зеленський сказав, чи піде в президенти

Зеленський сказав, чи піде в президенти
Зеленський балотуватиметься у президенти. Фото: Politeka

Шоумен, один з засновників студії "Квартал-95" Володимир Зеленський повідомив, чи балотуватиметься у президенти на майбутніх виборах 2019 року.

"Я про це думаю. Дуже думаю. Схиляюся ... Рано про це говорити", - заявив він в інтерв'ю Дмитру Гордону і додав на уточнююче питання: "Ну, я думаю, що може бути - так".

"Може бути. Дійсно, я про це дуже серйозно думаю. Дуже багато. Я про це багато говорю з сім'єю. Для мене їх думка дуже важлива", - додав Зеленський.

"Вони дуже розуміють, яка я людина, розуміють, наскільки я вкрай, гостро, радикально справедливий, до всього ... Я така людина, буду до кінця стояти ... і вони дуже переживають через це моє внутрішнє відчуття", - пояснив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський у другий тур не пройде - соціолог

"Як мінімум, я хочу вийти з цієї ситуації таким, яким увійду. Це важливо. Маю на увазі відношення людей до мене. ... Зрозуміло, що у мене є гроші, нерухомість, бізнес, але головне - хто ти, я не хочу внутрішньо себе втратити, хочу, щоб мене поважали люди", - зазначив шоумен.

"Тому я ніколи не піду ні на які умови, щоб втратити свою честь і гідність, ніколи", - підсумував він.

У листопаді 2018 року Зеленський вперше прокоментував результати соцопитувань, відповідно до яких він поступиться президентським місцем лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі. Він заявив, що рішення про свою участь на виборах він залишає на майбутнє.

Виборчий процес на виборах президента України стартує 31 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський сказав, чи піде в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути