вівторок, 25 жовтня 2022 13:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський розповів, що стане відродженням справжнього миру

Зеленський розповів, що стане відродженням справжнього миру
У столиці Хорватії стартував перший парламентський саміт "Кримська платформа". Фото: president.gov.ua

Потенціал агресії Російської Федерації буде знищено, коли Україна поверне до свого складу тимчасово окупований росіянами Кримський півострів.

Саме тоді настане справжній мир, заявив 25 жовтня президент Володимир Зеленський на саміті "Кримської платформи". Крим має бути звільнений від використання РФ як плацдарму. Коли це станеться, люди відчують, що світ став безпечнішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський закликав ЄС створити фінансовий "Рамштайн"

"З Криму все почалося. Його повернення означатиме відродження справжнього миру. Російський потенціал агресії буде знищено під корінь, коли український прапор знову опиниться на своєму законному місці – у містах та селах Криму", – сказав президент.

У столиці Хорватії стартував перший парламентський саміт "Кримська платформа". У ньому беруть участь понад 40 делегацій, 55 представників парламентів та міжпарламентських асамблей.

Саміт "Кримської платформи" пройшов у Києві 23 серпня. На ньому виступили багато світових лідерів, які підтримують Україну. "Кримська платформа" і далі працюватиме у двох напрямках – економічному та законодавчому.

Україна звільнятиме Крим, і робити це вона буде військовим шляхом. Україна три роки намагалася йти шляхом дипломатії, її час вийшов. Поради інших країн в цьому питанні Україну не цікавлять – тому що саме інші країни не дали Росії по пиці 2014 року, через що Україна вісім років потому отримала війну.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів, що стане відродженням справжнього миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути