понеділок, 20 січня 2020 01:28

Зеленський розповів про діалог з Путіним

Зеленський розповів про діалог з Путіним
Зеленський: "Ми створили формат для нашого діалогу". Фото: Фокус

Президент України Володимир Зеленський вважає, що президент Росії Володимир Путін розуміє його позицію про те, що Україна є незалежною країною.

"Я не знаю, про що він (Путін — ред.) думає. Він не сказав мені. Я думаю, він розуміє моє ставлення: Україна — незалежна країна. Ми велика країна, найбільша в Європі. Я думаю, що він розуміє. Що він думає про це? Це в його голові", — сказав Зеленський, пише The Times of Israel.

Зеленський підкреслив, що з Путіним у нього почався діалог: було кілька телефонних дзвінків, відбулася зустріч в Нормандському форматі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я готовий 100 разів потиснути руку Путіну - Зеленський

"Ми створили формат для нашого діалогу, який привів до деяких "чутливих" рішень. Ми повернули наших полонених, наші кораблі. Після трьох років без зустрічей нам вдалося домовитися про Нормандський формат. Після цього стався другий обмін полонених — найбільший подібний обмін", — зазначив президент України.

Під час обміну полоненими торік 29 грудня бойовикам віддали 15 кримінальних злочинців, які не мають відношення до війни на Донбасі.

Під час обміну ­віддали 124 людини та повернули 76 українців.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів про діалог з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути