пʼятниця, 13 грудня 2019 00:09

Я готовий 100 разів потиснути руку Путіну - Зеленський

Я готовий 100 разів потиснути руку Путіну - Зеленський
Зеленський розповів про рукостискання з Путіним. Фото: 1+1

Володимир Зеленський заявив, що потиснув руку президенту РФ і що він готовий зробити це ще багато разів, якщо це допоможе поверненню українських територій і полонених.

"А як можна по-іншому зустрічатися на вищому рівні? Як без цього починати діалог про щось домовлятися? А найголовніше - вирішувати питання? Мені здається, що в цілому ми багато вирішили, а результат цих рішень ми побачимо вже до кінця року", - заявив глава держави в ефірі ток-шоу "Право на владу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінські угоди можуть бути змінені - Зеленський

За словами Зеленського, сьогоднішня влада України готова будувати діалог з російською владою, тому що бажає припинити війну на Донбасі.

"Якщо завтра повернуть землю, Донбас, я можу 10 разів потиснути руку. А якщо Крим - 100 раз готовий потиснути. Готовий на всі речі заради результату", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, в рамках "нормандської зустрічі" Зеленський провів зустріч з Путіним тет-а-тет. Про кордон і виведення російських військ вони не домовилися.

Зараз ви читаєте новину «Я готовий 100 разів потиснути руку Путіну - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути