субота, 18 травня 2019 17:46

Зеленський ризикує потрапити в кадрову пастку в областях - експерт

Зеленський ризикує потрапити в кадрову пастку в областях - експерт
Як Зеленський вирішить проблему кадрів? Фото: Politeka

Президент Зеленський може потрапити в кадрову пастку при призначенні губернаторів. Про це написав 24 канал на своєму сайті.

"У президента немає часу на "розкачку" у цьому питанні. І тут Зеленський може потрапити в кадрову пастку", - вважає експерт Петро Олещук.

Без сильної команди на місцях президентська вертикаль буде хиткою і нестабільною, особливо перед виборами до Верховної Ради.

"У регіонах Зеленському терміново потрібні і чисті, і професійні, чесні кадри. Активісти і нові люди з вулиці - це звичайно, цікаві експерименти, але не більше", - підкреслює експерт. А ідея залучити HR-агентства - хоч і приваблива медійно, але може не спрацювати. Тому Зеленський може звернути увагу на тих, хто вже проявив себе на посаді.

Експерт нагадав, що серед губернаторів були не тільки ті, хто дискредитував себе, але сильні фігури. Політолог перерахував серед інших прізвища Валентина Резніченко, Максима Степанова.

"Наприклад, Максим Степанов взагалі став об'єктом для атаки Порошенка посередині виборів, бо не погодився "давати результат" ціною передвиборних махінацій. За що Степанов і поплатився посадою", - нагадав Олещук.

До речі, губернатор Одещини Степанов останнім часом піддався критиці ще й з боку Коломойського. Тому для нового президента такі люди, як Максим Степанов - ще і шанс показати свою незалежність від олігарха.

Нагадаємо, що раніше Порошенко визнав, що губернатор Одеської області Максим Степанов був звільнений за чесні вибори. У прямому ефірі одного з телеканалів Петро Порошенко і Максим Степанов провели дискусію, де екс-президент фактично підтвердив причину звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський ризикує потрапити в кадрову пастку в областях - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути