Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2024 00:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський розповів про мету ЗСУ в Курській області

Зеленський розповів про мету ЗСУ в Курській області
Президент України Володимир Зеленський розповів про створення буферної зони в Курській області РФ. Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський уперше розповів, яке завдання виконують українські війська на території Курської області.

Збройні сили України створюють в Курській області буферну зону, розповів президент у вечірньому відеозверненні, пише Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зміцнили позиції на Курщині: Сирський доповів Зеленському про ситуацію на фронті

"І це все - більш ніж захист для України, це зараз основне завдання наших оборонних дій загалом - знищити якомога більше російського потенціалу, потенціалу війни, і проводити максимум контрударної роботи", - зауважив Зеленський.

Він зазначив, що усе, що завдає втрат російській армії, російській державі, їхній оборонці та їхній економіці - все це допомагає не допускати розширення війни та наближати справедливий мир для України.

Операція ЗСУ у Курській області, яка змусила РФ використовувати резерви, які вона готувала для вересневого підсилення наступу, не є кінцевою.

Це одна з військових операцій, яка покликана зменшити тиск ворога на Покровському і не тільки напрямках, розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів про мету ЗСУ в Курській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути