вівторок, 26 березня 2019 19:48

Зеленський пропагує план Путіна щодо миротворців для Донбасу - нардеп

Зеленський пропагує план Путіна щодо миротворців для Донбасу - нардеп
Високий рейтинг Зеленського викликаний відсутністю нової політичної альтернативи. Фото: ТСН

Кандидат у президенти повинен розуміти різницю між введенням миротворців на лінію розмежування на Донбасі та на всю окуповану територію регіону. А шоумен Володимир Зеленський повторює риторику Москви у цьому питанні.

На цьому наголосила позафракційний народний депутат Вікторія Пташник в ефірі "112 Україна".

"Кандидат має чітко розуміти, що буде робити щодо питань сходу, зовнішньої політики. Це не просто гра, де можна зазубрити якийсь сценарій і проголосити його в інтерв'ю... Людина навіть не розуміє різницю між тим, куди вводити миротворчу місію. Каже: "Щоб вирішити ситуацію на сході, давайте домовимося з Російською Федерацією, щоб ввести миротворчу місію на лінію розмежування". Він не розуміє, у чому різниця між лінією розмежування і всією окупованою територією. І не знає, що саме таким був план Путіна з введення [миротворців] - на лінію розмежування. Хтось йому пише ці сценарії, а він їх виголошує. Але потрібно вникати в суть", - зазначила Пташник.

Вона пояснила, що високий рейтинг Зеленського викликаний відсутністю нової політичної альтернативи.

"Виборцям показують молодого кандидата і кажуть, що це - альтернатива... Коли за ним стоїть конкретний олігарх, навряд чи таку політичну альтернативу хотіла Революція гідності", - резюмувала політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський окреслив свою стратегію повернення Криму та Донбасу

Кандидат у президенти Володимир Зеленський у разі своєї перемоги на виборах збирається домовитись з Росією і ввести миротворців на лінію розмежування на Донбасі. Саме на такому сценарії наголошує Москва. Росія заявляє, що миротворці ООН повинні займатися тільки забезпеченням охорони спостерігачів ОБСЄ.

Київ наполягає на розгортанні місії та розміщенні миротворців ООН на всій території окупованого Донбасу і ділянці російсько-українського кордону протяжністю 420 км, а також наділенні їх широкими правами.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пропагує план Путіна щодо миротворців для Донбасу - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути