Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2019 10:00

Зеленський окреслив свою стратегію повернення Криму та Донбасу

Зеленський окреслив свою стратегію повернення Криму та Донбасу
Росія окупувала Крим у лютому-березні 2014 року. Фото: Reuters

Кандидат у президенти Володимир Зеленський переконаний, що його перемога на виборах президента спонукатиме росіян змінити свого лідера. І це стане першим кроком до повернення Криму.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1".

"Якщо ми переможемо, це буде перший крок до повернення Криму. Я вважаю, що повернення Криму може бути тільки після того, як зміниться влада в Росії. Якщо ми цю владу поміняємо, то своїм прикладом покажемо: так може бути, приходять нові, як ми.

З приводу Донбасу: є кілька шляхів. Перший - дипломатичний. У нас є Мінські домовленості. Усі говорять, що вони не працюють. Потрібно продовжувати мінський процес. Хотілося б його розширити, ретрансформуровати - додати представників США і Великобританії. Але перше, що повинно бути - це серйозна інформаційна війна. Люди, які зараз живуть на тимчасово окупованих територіях - ДНР і ЛНР - вони втратили зв'язок з нами. Вони втратили відчуття, що вони теж українці. Потрібен російськомовний телеканал, який веде мовлення на територію Донбасу і в світ... Друге - піднімати економіку нашої країни - коли всі побачать, що Україна розвивається, ми побороли корупцію", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бетонні стіни та загальна мобілізація - як повертатимуть Крим та Донбас кандидати

Раніше шоумен Володимир Зеленський заявив, що у разі перемоги на виборах президента буде домовлятися з російською стороною щодо Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський окреслив свою стратегію повернення Криму та Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути