пʼятниця, 23 серпня 2019 11:53

Зеленський про обмін полоненими: Чекаємо на результати

Зеленський про обмін полоненими: Чекаємо на результати
Попередньо, йдеться про обмін за формулою "33 на 33". Фото: ТСН

Президент Володимир Зеленський очікує найближчими днями на результати переговорів між Україною та Росією щодо обміну ув'язненими.

Про це глава держави сказав, спілкуючись із журналістами на Міжнародному ветеранському та волонтерському форумі в Києві.

"Дайте мені виконати свою справу: я обіцяв народові України, що ми повернемо полонених, повернемо моряків, що ми припинимо війну. Я цим займаюсь особисто. Я не знаю, хто там що каже, хто чим займається. Дайте мені зробити мою справу. Ми чекаємо на результати крок за кроком. Перші результати повинні бути вже найближчими днями. Не хочу загадувати", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцова не додали до списку на обмін – росЗМІ

Протягом тижня правозахисники повідомляють, що українських політв'язнів звозять із місць відбування покарання у московське СІЗО "Лефортово". Згодом російські ЗМІ почали писати про ймовірний обмін полоненими за формулою "33 на 33". Попередньо називали дату обміну 28-29 серпня.

Сьогодні до Києва прибула уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова. За інформацією ЗМІ, український омбудсмен Людмила Денісова уже перебуває у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про обмін полоненими: Чекаємо на результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути