вівторок, 20 липня 2021 03:48

Зеленський привітав Кікабідзе з 83-річчям і запросив на святкування Дня Незалежності України

Зеленський привітав Кікабідзе з 83-річчям і запросив на святкування Дня Незалежності України
Зеленський запросив Кікабідзе. Фото: Кореспондент

Президент України Володимир Зеленський привітав грузинського співака, кінорежисера і політичного діяча Вахтанга Кікабідзе з 83-річчям і запросив його в Україну на святкування Дня незалежності.

"Перебуваючи з робочим візитом у Грузії, президент України Володимир Зеленський поспілкувався телефоном з відомим співаком, кіноактором та кінорежисером, заслуженим артистом України Вахтангом Кікабідзе і привітав його з днем народження", повідомляє прес-служба президента.

"Ми вас в Україні дуже любимо і поважаємо. Приїжджайте до нас, будемо дуже вас чекати на День Незалежності", - наголосив президент.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак також привітав Кікабідзе з Днем народження, зазначивши, що "Грузія - країна неймовірно талановитих людей".

"Хочу привітати Вахтанга Кікабідзе, з яким я маю щастя бути знайомим, з його святом. Вахтанга завжди радо приймають в Україні, і він про це неодноразово нагадує: "В Україні мене приймають як на другій батьківщині. Я дуже люблю українців", - написав Єрмак в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники зі службовими собаками вперше візьмуть участь у параді до Дня Незалежності

У серпні 2021 року в Україні буде 10 офіційних вихідних. Серед них є додаткові, зокрема на честь Дня Незалежності України.

Свято щорічно відзначають 24 серпня. 2021-го воно випадає на вівторок, тому робочий день у понеділок 23 серпня переносять на суботу 28. Таким чином отримаємо чотири вихідні поспіль: 21, 22, 23 і 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський привітав Кікабідзе з 83-річчям і запросив на святкування Дня Незалежності України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути