понеділок, 15 липня 2019 17:48

Зеленський пояснив свої кортежі

Зеленський пояснив свої кортежі
Кортеж намагався обігнати автобуси з дітьми. Фото: strana.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що з ним їздить не кортеж, а члени команди.

Про це глава держави написав у Facebook після того, як громадяни розкритикували його за відсутність реакції на ДТП за участі президентського кортежу на Запоріжжі.

"Повідомляю для всіх. Під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає "мигалок" тощо. Мабуть, тому Facebook-спільноті так важко вивчити питання. Президент – такий самий учасник руху, як і всі.

Щодо ДТП у Запорізькій області – це неприпустимо. Якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила й будуть визнані винуватцями ДТП, їх буде притягнуто до відповідальності. І слава Богу, що всі залишилися живими.

Щодо затору на Позняках, то давайте згадаємо: 11 липня був візит до Києва прем'єр-міністра Молдови Майї Санду. І проїзд високого закордонного гостя супроводжувався згідно з дипломатичним протоколом і міжнародними зобов'язаннями України. Відповідно, рух за маршрутом був тимчасово обмежений", - написав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кривому Розі перед приїздом Зеленського латають дороги

На вихідних у Запорізькій області колона автобусів із дітьми потрапила до ДТП за участю машин із кортежу президента Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пояснив свої кортежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути