неділя, 11 липня 2021 22:10

Зеленський показав себе хамом щодо громадян - журналіст

Зеленський показав себе хамом щодо громадян - журналіст
У травні Зеленський говорив про петиції і електронну демократію. Фото: Getty Images

Президенту Володимиру Зеленському народовладдя, про яке він заявляв, потрібно тільки тоді, коли воно співпадає з його власними інтересами. Про це сказав журналіст Данило Мокрик у своєму відеоблозі.

У минулий вівторок Зеленський відповів відмовою на петицію про звільнення заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Петицію підписали 25 тис. громадян.

"Якщо ви зайдете на сайт президента України і напишете у пошук "Татаров", то найсвіжіша новина, яку отримаєте - за 8 грудня минулого року.

Впродовж семи місяців Офіс президента нічого не повідомляє про діяльність Олега Татарова. Тому дуже цікаво дізнатися, а навіщо ж його тримати на цій посаді, якщо його не звільняти", - зауважив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із президентом Зеленським втрачаємо час на зміни

"Вся відповідь (Зеленського. - Gazeta.ua) поміщається у словах "Ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством".

Так само ніхто не примушував Зеленського і законодавство його не зобов'язувало призначати Татарова. Але він це все одно зробив. А тепер, коли 25 тисяч платників податків звернулися до Зеленського щодо звільнення Татарова, який отримує зарплату з податків, Зеленський каже: ні, не потрібно мене до цього примушувати.

Знаєте, така коротка і хамовита відповідь на електронну петицію - це прекрасне промо нового функціоналу додатку "Дія" - електронні петиції. Який сам Зеленський рекламував у травні цього року", - каже Данило Мокрик.

Зеленський у травні заявляв: "Ще один пункт моєї програми - це можливість громадян приймати важливі рішення онлайн. Саме через Інтернет. Сьогодні знаковий день, коли ми робимо перший крок на шляху до електронної демократії. Цей крок - запуск в "Дія" електронних петицій".

У червні петиція за звільнення Татарова назбирала необхідні 25 тис. голосів.

"Під час Революції гідності Татаров стверджував, ніби міліція "не використовує зброю", а мітингувальники загинули через поранення в потилиці. А отже, стріляли в них не міліціонери, а "люди, які були поруч", - сказано в петиції.

Журналісти повідомляли, що в розпал Майдану Татаров отримав звання "Заслужений юрист України" від колишнього президента Віктора Януковича, за поданням тодішнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Олег Татаров фігурує у провадженні про хабарництво.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський показав себе хамом щодо громадян - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути