Ексклюзиви
неділя, 17 березня 2024 20:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський подякував українським воїнам і висловився про псевдовибори у Росії

Зеленський подякував українським воїнам і висловився про псевдовибори у Росії
Президент Володимир Зеленський наголосив, що Путін має закінчити на лаві підсудних. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський подякував українським воїнам.

На Куп'янському напряму найкраще відзначилася 57-ма окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка, сказав він у відеозверненні.

На Лиманському напрямку - перша бригада оперативного призначення Національної гвардії імені гетьмана Петра Дорошенка "Буревій". На Покровському напрямку - 55-та окрема артилерійська бригада "Запорізька Січ". На Оріхівському напрямку - 118-та окрема механізована бригада. На Придніпровському напрямку - 35-та окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського та 123-тя окрема бригада територіальної оборони.

"Дякую всім вам, воїни, за вашу силу, за ефективне знищення окупанта. Пишаюся кожним нашим воїном, який здобуває результати для свого підрозділу, для побратимів, для всієї України", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ мігрантів з Центральної Азії

Зеленський подякував іноземним партнерам.

Він згадав також псевдовибори Володимира Путіна у Росії.

"Усім у світі зрозуміло, що цей діяч, як було вже часто в історії, просто захворів на владу та робить усе, щоб правити довічно. Немає такого зла, яке він не скоїть, щоб подовжити особисту владу. І немає нікого у світі, хто був би застрахований від цього. Я дякую кожній державі, кожному лідеру, усім міжнародним організаціям, які називають і називатимуть ці речі своїми іменами. Усе, що Росія робить на окупованій території України, є злочином. За все, що зроблено російськими вбивцями в цій війні та заради путінської довічної влади, має бути справедлива відплата. Він боїться найбільше тільки одного - справедливості. Жодної легітимності у цієї імітації виборів немає та бути не може. Цей діяч має закінчити на лаві підсудних у Гаазі - саме це ми маємо забезпечити. Усі у світі, хто цінує життя й порядність", - наголосив президент України.

Сполучені Штати засуджують спроби Росії підірвати суверенітет, територіальну цілісність і політичну незалежність України шляхом фіктивних виборів.

США ніколи не визнають легітимність чи результати виборів, які РФ проводить на тимчасово окупованих українських територіях, заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський подякував українським воїнам і висловився про псевдовибори у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути