субота, 28 серпня 2021 19:48

Зеленський пив шампанське з зірками, а перша леді блиснула нарядами - тиждень президентської родини у фото
7

Після концерту на Олімпійському зібралися на вечірку із шампанським із зірками
Фото: Сергій Бабкін
Олена Зеленська проводила Київський саміт перших леді та джентльменів
На День Незалежності Зеленський виголосив промову перед парадом
На День Незалежності Зеленський виголосив промову перед парадом
Почав свій робочий тиждень Зеленський з візиту в Київ канцлерки Німеччини Ангели Меркель

Президент Володимир Зеленський цього тижня святкував День Незалежності на параді та на вечірці з українськими зірками. Перша леді Олена Зеленська слухала Гіралі Клінтон та Робін Райт.

Як пройшов тиждень президентської родини – у матеріалі Gazeta.ua.

Почав свій робочий тиждень Зеленський з візиту в Київ канцлерки Німеччини Ангели Меркель. Після переговорів зустрілися віч-на-віч. Також глава держави виступав на волонтерському і ветеранському форумі. Говорив про здоров'я та безпеку бійців, розбудову армії. Про те, що державне оборонне замовлення на цей рік досі не затвердили, не згадав.

23 серпня президент відкрив "Кримську платформу". Там зібралися 46 делегацій, які обговорювали питання деокупації півострова, права людини, російську агресію. Крім іноземних делегацій, були голова МЗС Дмитро Кулеба, прем'єр Денис Шмигаль. На одній з фото Зеленський опинився між Шмигалем і главою Європейської Ради Шарлем Мішелем, які зовнішньо дуже схожі. Над цим жартували у соцмережах – як президенту визначити, хто є хто?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим допоможуть миротворці на Донбасі – дипломат

У цей час Олена Зеленська проводила Київський саміт перших леді та джентльменів. Приїхали іноземні гості. Онлайн виступила колишня Державна секретарка США Гілларі Клінтон, приїхали до Києва американська акторка та громадська діячка Робін Райт, американський есеїст, письменник Насім Ніколас Талеб та афганська режисерка Сахра Карімі.

Зеленський цього тижня уперше вручив відзнаку "Національна легенда України" видатним особистостям. У церемонії в Маріїнському палаці взяла участь Олена Зеленська. Одягнула блакитну довгу сукню з відкритими плечима, а президент вбрався у смокінг.

На День Незалежності Зеленський виголосив промову перед парадом. Перед цим з дружиною Оленою вшанували героїв Небесної Сотні у столиці. Взяли участь у молитовному заході "Благословення України" з нагоди 30-ї річниці відновлення незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Людям треба бачити своїх захисників" – письменник пояснив, чому потрібен парад

Подружжя 24 серпня відвідало концерт італійського співака Андреа Бочеллі "Голос моєї душі". Місія заходу – зібрані кошти спрямувати на створення центру сучасного мистецтва – музею Івана Марчука.

Після концерту на Олімпійському зібралися на вечірку із шампанським із зірками – Зеленський зняв краватку та спілкувався з ексколегами по шоу-бізнесу, перша леді з келихом в руках говорила з заступником керівника Офісу президента Кирилом Тимошенком у компанії співачок Олі Полякової та Наталі Могилевської.

Володимир Зеленський уранці 27 липня прилетів до Кишинева для участі в урочистостях із нагоди 30-річчя незалежності Республіки Молдова. Борт із Зеленським затримався на 1 год. Щільний туман завадив пілотам посадити літак в аеропорту Кишинева.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пив шампанське з зірками, а перша леді блиснула нарядами - тиждень президентської родини у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути