Ексклюзиви
четвер, 26 вересня 2019 09:45

Зеленський очікував на інший сценарій зі стенограмою

Зеленський очікував на інший сценарій зі стенограмою
"Просто думав, що вони опублікують свою частину", — Зеленський. ФОТО: Reuters

Президент України Володимир Зеленський очікував, що Білий дім опублікує лише частину їхньої розмови з Дональдом Трампом.

Про це він заявив на прес-конференції у Нью-Йорку, передає "Радіо Свобода".

Зеленський вказав, що не виступає проти публікації, утім "просто думав, що вони опублікують свою частину", тобто слова Трампа. Зміст дзвінків президентів, на його думку, не мають публікувати, бо "є геополітика, є плани"

Президент додав, що не хоче, аби Україну втягували у вибори іншої країни (вочевидь, ідеться про вибори президента США 2020-го. - Gazeta.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жартували і будували плани: підсумки зустрічі Зеленського з Трампом

Білий дім оприлюднив стенограму розмови президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського. Детально про зміст розмови читайте тут.

Після розмови Дональда Трампа та Володимира Зеленського 25 липня американський розвідник подав скаргу щодо нібито тиску Трампа на Зеленського. Президент США нібито вимагав від українського колеги розпочати кримінальне розслідування проти свого головного конкурента на президентських виборах Джо Байдена або ж його сина Хантера.

Після чого спікерка Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про початок формальної процедури імпічменту Дональда Трампа, якій передуватимуть розслідування в комітетах нижньої палати Конгресу.

26 вересня Трамп і Зеленський провели свою першу зустріч. Після неї фактично дали прес-конференцію через скандал, який розгорівся після їхньої телефонної розмови.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський очікував на інший сценарій зі стенограмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути