Ексклюзиви
неділя, 20 вересня 2020 10:39

Зеленський звернувся до українців

Зеленський звернувся до українців
Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Фото: facebook.com/zelenskiy95

Президент України Володимир Зеленський закликав членів своєї команди перестати "відмовлятися від відповідальності".

А українців - боротися і змінювати державу, та отримати ще одну можливість обнулити старі "сірі еліти" на місцях. Із цим закликом звернувся в своєму Telegram-каналі.

"Хіба ми вже не хочемо змінити країну? Не просто поміняти прізвища на кабінетних табличках, а отримати нарешті ефективну, комфортну, сучасну й адекватну державу? То давайте змінювати. Не нити, не скаржитися, не ховатися, не жалітися на когось. А саме змінювати. По-справжньому. Без попередніх підрахунків і порівнянь ", - написав Зеленський.

Він наголосив, що зміни – це насамперед відповідальність, за себе і за свою команду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський дав зелене світло кандидатам із судимістю

"І це безперечне подолання важкого опору старих затятих корупціонерів на місцях, які буквально спресовані в міцні клани та регіональні мафії. На мій погляд, сьогодні йдеться не лише про вибори до органів місцевого самоврядування. Мова все ще про можливість перезавантажити наші традиційні соціальні відносини, в яких роками працювало огидне правило: корумпованій меншості закон не писаний, а більшості – злидні, несправедливість, обман", - додав президент.

Від також заявив, що неможливо все змінити одразу і швидко і що є помилки "в людях, у кандидатах, у депутатах".

Він додав, що у них достатньо часу, щоб довести свою ефективність, для цього просто потрібно працювати в режимі "24/7" і постійно доводити людям свою корисність.

Під час робочого візиту до Львова президента Володимира Зеленського пікетувало одразу декілька груп протестувальників. Так, поблизу Митрополичих садів, де Зеленський представив свою команду на місцевих виборах та стратегію розвитку Львівщини його пікетували представники партій "Демократична сокира", "Європейська солідарність", ГО "Справа громад" та небайдужі активісти.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути