пʼятниця, 21 серпня 2020 14:46

Зеленський обіцяє українцям яскравий футбол

Зеленський обіцяє українцям яскравий футбол
Настане день, коли українські клуби гратимуть на звільненій від російського окупанта "Донбас Арені", каже президент. Фото: president.gov.ua

Влада зробить все можливе, щоб першість України з футболу стала справжнім святом для людей. Про це заявив президент Володимир Зеленський у п'ятницю.

Він нагадав, що "вчора у його рідному Кривому Розі сталася радісна подія, на яку люди чекали 7 років, – існування відродив футбольний клуб "Кривбас".

"Ми розуміємо, наскільки важливо "зшивати" Україну. Мова не лише про єднання довкола національної ідеї. Не тільки про нові дороги та мости, які з'єднують країну. Мова і про єднання українців довкола щасливих емоцій. Спорт, зокрема футбол, вирішує це завдання.

Саме тому ми зробимо все можливе, щоб першість України з футболу знову стала справжнім святом для людей.

Щоб новими перемогами на найвищому рівні уболівальників знову радували "Дніпро", харківський "Металіст", львівські "Карпати", одеський "Чорноморець", луцька "Волинь", ужгородська "Говерла", запорізький та донецький "Металурги", чернівецька "Буковина", звичайно – сімферопольська "Таврія", а також багато інших.

І щоб таке поняття, як "клуби-переселенці", назавжди зникло з ужитку.

І настане день, коли класичне українське дербі між "Динамо" та "Шахтарем" відбудеться на "Донбас Арені", в українському, мирному та спокійному Донецьку", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" офіційно підписало форварда збірної України

Українська Прем'єр-ліга — перша за рангом футбольна ліга в Україні. У ній беруть участь 14 клубів.

У червні донецький "Шахтар" став чемпіоном України з футболу сезону 2019/2020, обігравши "Олександрію" з рахунком 3:2 у 27-му турі Прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський обіцяє українцям яскравий футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути