вівторок, 10 грудня 2019 07:48

Зеленський пояснив, чому не часто називає Путіна агресором

Зеленський пояснив, чому не часто називає Путіна агресором
Зеленський пояснив, чому не хоче називати Путіна агресором. Фото: bbc.com

Президент України Володимир Зеленський вважає, що для припинення війни на Донбасі і відновлення кордонів України потрібно шукати якийсь коректний формат діалогу, а не "плювати в когось".

"Це як питання: "А ви будете говорити добрий вечір президенту Росії?", "А ви будете сідати з ним за стіл?", "А тиснути руку?", "А стояти поруч, коли фотографують?" Все тут дуже просто. Чого ми хочемо? Нам з вами потрібен результат, я вважаю", - сказав він на брифінгу вночі в Парижі, відповідаючи на питання, чому він не часто називає президента РФ Володимира Путіна і російську владу агресорами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про "червоні лінії", які ніколи не перейде як президент

Зеленський зазначив, що якщо хтось ставить завдання "приїхати і в кого-то плюнути, то тоді навіщо їхати, щоб говорити і домовлятися?"

"Мені здається, що якщо ми хочемо щось вирішити, повертати людей, то нам потрібно знайти формат діалогу, який буде більш-менш коректним", - вказав він.

Із президентом РФ Володмиром Путіним складно домовлятися. Він вникає у кожне питання і його доводиться врегульовувати. Про це президент України Володимир Зеленський сказав під час спілкування з українськими ЗМІ за підсумками "нормандської зустрічі" в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пояснив, чому не часто називає Путіна агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути