вівторок, 09 червня 2020 11:54

Зеленський міг зараз сидіти у новому офісі - забудовник

Зеленський міг зараз сидіти у новому офісі - забудовник
Президент Володимир Зеленський хотів перенести Офіс президента в "Український дім" на Європейській площі у столиці. Там планували провести реконструкцію.

Президент Володимир Зеленський зараз міг облаштовувати офіс в "Українському домі", якби рік тому ухвалив рішення про переїзд. Про це сказав засновник компанії Saga Investment забудовник і друг екскерівника ОП Богдана Андрій Вавриш.

"Мені шкода, що не відбувся переїзд в іншу етичну рамку вищого державного апарату. Це була дуже велика заявка, щоб її реалізувати. Ми, як суспільство, до цього не доросли", - сказав бізнесмен "Новое время".

Вавриш заявив, що був розчарований реакцією суспільства про перенесення Офісу президента до "Українського дому".

"Не міг подумати, що ця ідея разом зі створенням величезної будівлі Національного художнього музею (в будівлі Офісу президента) може бути настільки винищена стервозними і злими намірами. Це річ, яка була б зроблена виключно в інтересах суспільства. Спотворити можна будь-яку історію до невпізнання", - зазначив бізнесмен.

Рік тому забудовник Вавриш представляв президенту бачення, як можна оновити "Український дім" під прозорий Офіс президента, куди глава держави мав намір переїхати. Однак у Зеленського заявили про брак коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вавриш гуляв з Богданом у Сен-Тропе

Раніше ЗМІ повідомляли, що Андрій Вавриш отримав дозвіл будувати висотки на Печерську в Києві попри порушення і відсутність необхідної документації.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський міг зараз сидіти у новому офісі - забудовник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути