Ексклюзиви
пʼятниця, 21 серпня 2020 20:41

Зеленська розповіла, як вилікувалась від коронавірусу

Зеленська розповіла, як вилікувалась від коронавірусу
Зеленська перехворіла з сином. Фото: olenazelenska_official

Перша леді Олена Зеленська розповіла, як із семирічним сином Кирилом перехворіла коронавірусом.

"Звістка про хворобу стала для мене повною несподіванкою. Не було жодних симптомів. Просто черговий тест виявився позитивним. Президентові й найближчому колу людей, з якими він перебуває в постійному контакті, роблять цей тест щотижня. Зараз мені та моєму синові це вже не потрібно, тому що ми перехворіли й маємо антитіла до вірусу. Допоки вони в достатній кількості, на думку лікарів, знову захворіти неможливо. Але навіть це не аксіома. Тому що вірус взагалі нетиповий і поки невідомо, як він проявлятиме себе надалі", – написала вона в Instagram.

Зеленська розповіла і про хворобу сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один депутат від "Слуги народу" захворів на коронавірус

"Коли я була "на піку" хвороби (мала три найнеприємніші дні, коли почувалася справді погано – страшенно боліла голова, додавався сильний нескінченний кашель), ми дізналися, що мій семирічний Кирило також має позитивний результат тесту. Не можу сказати, що для мене це стало несподіванкою. Авжеж, я розуміла, що хтось із родини теж може заразитися. На щастя, син легко переніс хворобу, було тільки незначне підвищення температури. Відтоді ми були в лікарні разом, удвох нам було веселіше", - вказала Зеленська.

Хвороба та відновлення після неї тривали понад місяць. Вона закликала українців берегти себе та не недооцінювати хворобу.

"Я досі не можу зрозуміти, яка кнопка ліфта чи дверна ручка "подарували" мені вірус, досі почуваюся винною перед близькими, які страшенно за мене переживали. Тому благаю – не розслабляйтеся передчасно! Навіть якщо ви впевнені в силах свого організму, поруч є люди, які, на жаль, можуть не впоратися. Дбаючи про себе, ви дбаєте про всіх", - резюмувала Зеленська.

Син президента Володимира Зеленського 7-річний Кирило перехворів на коронавірус. Лікувався з матір'ю Оленою Зеленською, повідомив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська розповіла, як вилікувалась від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути