неділя, 21 квітня 2013 11:08

Зближення з Європою можливе без звільнення Тимошенко - Герман

Зближення з Європою можливе без звільнення Тимошенко - Герман
Ганна Герман. Фото: president.gov.ua

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман висловила упевненість, що зближення України з Європою можливе і без звільнення Юлії Тимошенко.

"Європа побачила, що Україна конструктивно налаштована, що вона думає про цю проблему (про звільнення Тимошенко - Ред.), про її вирішення",  – заявила вона.

Герман також заявила, що похід народних депутатів-жінок в адміністрацію президента з проханням звільнити Тимошенко – це піар.

"До мене підходили деякі жінки з тих, хто ходив до президента і питали, як це краще зробити. Я їм сказала, що якщо дійсно мова йде про звільнення Тимошенко, такі походи нічого не дають. Якщо вам хочеться пропіаритися, тоді йдіть", – розказала вона.

Водночас Герман сказала, що попередила опозиційних депутаток, що похід у супроводі камер нічого для Тимошенко не дасть. За її словами, в ситуації з екс-прем'єром грають інші механізми, переговори і домовленості. До того ж, додала представник ПР, до завершення судових процесів ця тема не має перспектив.

Як повідомлялося, депутат від ПР Ганна Герман дала зрозуміти, що вірить у можливість дострокового звільнення з в'язниці екс-прем'єра Юлії Тимошенко. "Я в цій студії говорила завжди дуже гостро. Багато різких фраз, через які я мала не раз клопіт. Я не хотіла би повторювати ці клопоти, але фразу про те, що я вірю в милосердя президента, я повторю втретє", - заявила Герман на запитання про можливість помилування Тимошенко.

Нагадаємо, комісія при президентові в питаннях помилування отримала звернення депутатів Лілії Гріневич, Марії Матіос, Людмили Денісової, Олександри Кужель і Ірини Луценко з проханням помилувати Юлію Тимошенко.

Василь Фаринник, член комісії з помилування прогнозує, що Тимошенко відмовлять

Зараз ви читаєте новину «Зближення з Європою можливе без звільнення Тимошенко - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути