понеділок, 09 липня 2012 15:03

"Збиті льотчики" побачили у Ющенку лідера – політолог

"Збиті льотчики" побачили у Ющенку лідера – політолог
Володимир Цибулько каже, що потрапити до парламенту Ющенко зможе у двох випадках. Фото: obozrevatel.com

Політична сила екс-президента Віктора Ющенка може потрапити до парламенту за двох умов.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Перша обставина – це нездатність тих, хто називаються об'єднаною опозицією, адекватно діяти. Судячи із маневрів навколо Українського дому, вони не здатні нічого організувати і протиставити владі у інтелектуальному та ідейному плані. Цим більше ця опозиція буде провалюватися, тим адекватніше виглядатиме Ющенко. Другий момент – зміна законодавства та зменшення бар'єру. Бо п'ять відсотків для його партії є неподоланними", - зазначив він.

Експерт пояснив, що депутати можуть переголосувати закон про вибори із роз'ясненнями Конституційного суду. "У нас примудрялися за тиждень до виборів зміни вносити. Так що нічого тут нового. Вся істерія навколо мови проводилася для того, аби скликати позачергову сесію. До її порядку денного можна буде внести і зміни до закону про вибори та зменшити бар'єр", - зауважив Цибулько.

За словами політолога, Ющенко живе в своєму світі, який "мало корелює із реальністю".

"Вимагати від нього повернутися у реальність неможливо. Він не в тій ситуації і не в тому віці. Дивно, що дуже багато "збитих льотчиків" раптом побачили в ньому лідера. Виявилося, що коло таких людей, які нереалістично оцінюють українську політику, досить широке. Тут є ще один момент: Віктор Андрійович каже, що української влади ніколи не було. Міністром екології 5 років був Юрій Костенко, стільки ж часу обіймав посаду президента Ющенко. Не говорячи про інших. Тут вже виникає питання адекватності", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Збиті льотчики" побачили у Ющенку лідера – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути