пʼятниця, 12 травня 2017 13:24

Заяви САП про порушення депутатами закону під час взяття на поруки Мартиненка є брехнею - адвокат

Заяви САП про порушення депутатами закону під час взяття на поруки Мартиненка є брехнею - адвокат
Адвокат Миколи Мартиненка Петро Бойко (на фото) сказав, що Мартиненко не має наміру залишати країну та здав закордонні паспорти

Народні депутати від "Народного фронту", які взяли на поруки Миколу Мартиненка, не порушували жодного закону, а заяви про це представників Спеціалізованої антикорупційної прокуратори є інсинуаціями.

Про це під час судового засідання в Апеляційному суді заявив адвокат Мартиненка Петро Бойко.

"Не відповідає дійсності, що поручителі не були обізнані зі змістом підозри та обов'язків, які на них поклали. Я особисто пояснив народним депутатам, у чому підозрюють Мартиненка", – сказав адвокат.

Петро Бойко також прокоментував заяви прокурорів, що "перед обшуками Мартиненко покинув своє постійне місце проживання".

"Ми всі покидаємо місця нашого проживання. Ми їдемо на роботу. Його затримали в офісі. Мартиненко, розуміючи, що його затримують, мужньо це прийняв. Наш клієнт зацікавлений як політик у доведенні своєї невинуватості. Він не збирається уникати ні слідства, ні суду. Мартиненко не збирається залишати країну, він здав закордонні паспорти", – наголосив адвокат.

У свою чергу інший захисник Мартиненка Тетяна Черезова повідомила, що САП не надав жодних фактів про відношення Мартиненка до державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

"САП не надав жодних доказів щодо його причетності до державного підприємства. Він не може бути підозрюваним у цьому провадженні", – сказала захисник.

"В апеляційній скарзі немає жодного доводу, є лише припущення прокурора", – резюмувала Черезова.

Зараз ви читаєте новину «Заяви САП про порушення депутатами закону під час взяття на поруки Мартиненка є брехнею - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути