Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 12:59

Заява Ющенка - найрезонансніша подія липня

Заява Ющенка - найрезонансніша подія липня

Експерти називають найрезонанснішою подією липня скандал навколо отруєння Президента України Віктора Ющенка.

Про це йдеться в рейтингу резонансних подій України, підготовленому Комунікаційною групою PRT спільно з дослідницьким центром "Елвісті" і компанією "Моніторинг ЗМІ України".

Більш як 100 незалежних провідних експертів із різних сфер діяльності в номінації "Політика" топ-10 найбільш резонансних подій" на перше місце поставили заяву Ющенка про причетність народного депутата України Давида Жванії до його отруєння в 2004 році.

У повідомленні наголошується, що відмова народних депутатів прийняти в першому читанні проект змін до державного бюджету на 2008 рік і стихія в Західній Україні з її збитками дещо відвернули увагу ЗМІ від заяви Президента України про причетність Жванії до його отруєння в 2004 році.

Разом з тим, на думку експертів, політичний скандал набиратиме нових обертів, і найближчим часом все ще залишатиметься у полі зору журналістів і громадськості.

Друге місце рейтингу експерти віддали першому візиту до України президента УЄФА Мішеля Платіна і питанню про стан готовності України до проведення Євро-2012. Далі в "політичній" десятці експерти розташували події таким чином: зустріч прем`єр-міністрів України і Росії Юлії Тимошенко і Володимира Путіна; скликання позачергової сесії Верховної Ради України; звільнення з піратського полону членів екіпажа суховантажу Lehmann Timber; процедура розгляду парламентом України резолюції про висловлення недовір`я Кабінету міністрів Тимошенко; візит до України Вселенського патріарха Варфоломія I; скандал навколо наміру Нацради припинити мовлення російських каналів в Україні; затвердження Кабміном Концепції нової регіональної політики; візит до України екс-прем`єра Великої Британії Тоні Блера, проведення п`ятого саміту міжнародної мережі Ялтинська європейська стратегія YES, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Заява Ющенка - найрезонансніша подія липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути