середа, 19 травня 2010 20:43

Заява Коновалюка про зняття із себе депутатської недоторканності викликала сміх

Заява Коновалюка про зняття із себе депутатської недоторканності викликала сміх

"Регіонал" Валерій Коновалюк заявив, що знімає із себе депутатську недоторканність. Про це він сказав в ефірі програми Про головне на УТ-1.

"Я хочу зараз зробити дуже приємне для себе. Я публічно оголошую всім глядачам. Я знімаю із себе депутатську недоторканність. Вона мені непотрібна. Я це робив на 5 каналі письмово. Я можу завтра виступити у Верховні Раді. А ви могли б це публічно зробити?", - звернувся Коновалюк до свого опонента "нунсівця" Володимира В"язівського.

"Це чергове шоу, - сказав той у відповідь і додав. – Я теж знімаю із себе недоторканність . Але ви знаєте, що така заява не несе ніякої юридичної сили".

Коновалюк також не виключив, що ПР проголосує за зняття  депутатської недоторканності. Цього ж не виключив і представник НУНС В"язівський.

Така словесна перепалка викликала сміх у політичного експерта Володимира Фесенка. Він назвав такі заяви піаром і не більше.

На запитання про доречність зняття депутатської недоторканності він сказав: "Мені здається, що нинішня ситуація може стати перешкодою у процесі розгляду у другому читанні питання про внесення зміни до Конституції. Це стосується депутатської недоторканності. І тут будуть певні перестороги не тільки для опозиційних депутатів: не голосувати для внесення відповідних змін до Конституції. Тут більше піару, ніж реального обмеження цього правового стану". Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Заява Коновалюка про зняття із себе депутатської недоторканності викликала сміх ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути