вівторок, 05 червня 2007 09:16

Затулін завтра в Криму пропагуватиме російську мову

Церемонія відкриття міжнародної науково-практичної конференції "Російська мова в полікультурному світі" відбудеться 6 червня в Лівадії (Велика Ялта, Крим) в рамках I Міжнародного фестивалю "Велике російське слово".

Після урочистостей відбудеться прес-конференція, в якій запланована участь відомих російських і українських політиків і політологів. Зокрема, очікується приїзд директора Інституту країн СНД, депутата Державної Думи РФ Костянтина Затуліна, заступника голови Державної Думи Російської Федерації Сергія Бабуріна, відомого політолога Сергія Маркова та ін.

Фестиваль "Велике російське слово" пройде в Криму з 6 по 12 червня.

3 червня 2006 року СБУ оголосила Затуліна персоною нон грата, мотивуючи це "забезпеченням безпеки України". Це рішення підтвердив Шевченківський райсуд, не задовольнивши позову Затуліна. Він пообіцяв подати на Україну до Європейського Суду з прав людини.

Володимира Жириновського тоді теж оголосили персоною нон грата. Але йому був дозволений в"їзд до України після того, як він підтримав указ Віктора Ющенка про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

В той же час, в грудні 2006 року Микола Азаров вручив Затуліну орден "За відродження України" I ступеня, пише Оглядач.

Зараз ви читаєте новину «Затулін завтра в Криму пропагуватиме російську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути