вівторок, 03 грудня 2013 17:59

Затримання Володимира Саєнка пов'язують із професійною діяльністю

 

Виконуючий обов'язки заступника Голови Федерації профспілок України Володимир Саєнко після низки обшуків та затримання знаходиться під вартою у Лук'янівському СІЗО, повідомляє телеканал новин 24. Його звинувачують в організації рейдерського захоплення фірмою "Росичі" пансіонату "Будинок творчості письменників ім. А. П. Чехова" у Ялті. Хоча, вже під час обшуку, правоохоронці не могли визначитися, що інкримінувати, стверджують адвокати.

- Обшук проводився на підставі ухвали Шевченківського районного суду міста Києва за епізодом привласнення коштів на ремонт Будинку культури "Дарниця", - розповідає адвокат Олександр Лисак. - А тепер моєму клієнту після затримання пред'являють зовсім інші обвинувачення, а саме – стосовно дій, які відбувались в Автономній Республіці Крим.

- Усі дії, які відбувалися у місті Ялта у квітні-травні поточного року, були виконавчими. На сьогодні слідство розцінює їх як рейдерський захват, - говорить адвокат Євген Плахін. - Хоча при їх виконанні були присутні представники правоохоронних органів як міста Ялти, так і Автономної Республіки Крим. На сьогодні цей господарсько-правовий спір виграний, а судові рішення винесені на користь фірми "Росичі".

Затримання Володимира Саєнка його адвокати пов'язують із професійною діяльністю. Незабаром, а саме 12 грудня 2013 року на засіданні ради Федерації профспілок України, мали розглянути затвердження Володимира Саєнка на посаді.


Зараз ви читаєте новину «Затримання Володимира Саєнка пов'язують із професійною діяльністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути