понеділок, 02 квітня 2018 16:22

Заступнику голови ЦВК подарували каблучку за півмільйона

Заступнику голови ЦВК подарували каблучку за півмільйона
Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна задекларувала перстень за 500 тис. грн. Фото: PHL

Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна задекларувала обручку за 500 тис. грн.

Про це повідомляють "Українські Новини"

Подарунок за півмільйона - перстень з дорогоцінного металу з дорогоцінним каменем, подарований в січні 2017-го Сергієм Маліковим (колишній голова Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню, екс-секретар Маріупольської міської ради Донецької області, який очолював міську організацію Партії регіонів).

Відповідно до декларації Усенко-Чорної за 2016 рік, у неї не було чоловіка, у декларації за 2017-й Малікова записано як чоловіка.

Він задекларував більш як 1 млн грн доходів, з яких 999 тис. грн - дохід від підприємницької діяльності, 10,3 тис. грн -відсотки від ПроКредитБанку.

У Малікова більш як $15 тис. на рахунку в ПроКредитБанку, $77 тис. готівки й $690 тис. позичених третім особам.

Також він задекларував мисливську рушницю Browning, 5 наручних годинників (Breguet, Vacheron Constantin, Ulysse Nardin, A. Lange & Sohne), годинник з мармуру й дорогоцінного металу й годинник з оніксу й бронзи, запальничку з дорогоцінних металів і каменів, набір меблів з дерева й дерева з металевими елементами.

Маліков володіє автомобілем Audi Q7 2013 року випуску, у Києві - квартирами площею 240 кв. м, 84 кв. м і 75 кв. м, паркомісцем на 15 кв. м, в Ірпені Київської області - двома земельними ділянками загальною площею 346 кв. м, у Маріуполі - квартирою на 63 кв. м і офісом на 92 кв. м, у Донецьку - квартирою на 105 кв. м і машиномісцем на 13 кв. м.

У спільній власності зі Світланою Маліковою у нього є заклад громадського харчування на 438 кв. м і квартира в Ялті на 190 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готівка в доларах, маєток в Козині і лотерейний виграш: Ляшко задекларував свої статки

Голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко орендує в Козині дім сестри та користується чотирма ділянками, суміжними з цим домом. Відповідні дані нардеп внесла до декларації за 2017 рік, опублікованої в Єдиному держреєстрі.

Зараз ви читаєте новину «Заступнику голови ЦВК подарували каблучку за півмільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути