неділя, 30 квітня 2017 01:47

Заступник міністра назвав умову, за якої Росія піде з Донбасу

Заступник міністра назвав умову, за якої Росія піде з Донбасу
Гримчак розповів коли Росія піде з Донбасу. Фото: Ipress

Суспільні та економічні причини примусять Російську Федерацію вже найближчим часом покинути території окупованого Донбасу, оскільки займатись Україною в Кремля не буде часу.

"На сьогоднішній день ми вважаємо, що сама ситуація підштовхне Росію до того, щоб вийти звідти з військами. Є об'єктивні дані... Так само, як вони вийшли з НДР, Угорщини, Чехословаччини, кинувши все", - зазначив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак коментуючи питання про перспективи вирішення конфлікту на Донбасі для NewsOne.

Гримчак зазначив, що Росія може піти з Донбасу через серйозні внутрішні проблеми. "Це може статися в той момент, коли власні внутрішні проблеми в Росії будуть набагато важливіше, ніж те, що відбувається за кордоном", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Донбас не вартий життів найкращих українців" - Василь Шкляр

Захоплення Донецька сепаратистами відбулося протягом квітня 2014 року, внаслідок чого Донецьк перейшов під контроль терористичного угрупування "Донецька народна республіка" і став центром цього угрупування. Внаслідок боїв між сепаратистськими угрупуваннями та збройними силами України, а також чисельних диверсійних актів, місто зазнало значних руйнувань, а велика кількість мешканців була змушена покинути місто.

Зараз ви читаєте новину «Заступник міністра назвав умову, за якої Росія піде з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути