Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 12:05

Засідання Ради Нацбанку відклали через Азарова

 Завершення засідання Ради Нацбанку України (НБУ), яке почалося 11 вересня, відкладене на невизначений термін, повідомив керівник апарату Ради НБУ Станіслав Буковинський.

За його словами, засідання Ради відкладене у зв"язку з тим, що в його роботі не зможе взяти участь перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров.

Як повідомлялося, Рада НБУ висловила сумнів у можливості утримання інфляції у 2007 році на прогнозованому урядом рівні 7,5%: для з"ясування питання перспектив інфляції у поточному році на засідання ради НБУ в середу був запрошений Азаров.

Керівник апарату Ради Нацбанку також відзначив, що законодавчо передбачене остаточне затвердження основних принципів грошово-кредитної політики і направлення  їх до парламенту країни до 15 вересня, проте поки не ясно коли цей документ буде направлений у Верховну Раду у поточному році, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Засідання Ради Нацбанку відклали через Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути