Ексклюзиви
середа, 12 травня 2021 11:33

Захищає геїв у Москві: Лещенко заступився за дружину

Захищає геїв у Москві: Лещенко заступився за дружину
Лещенко прокоментував московські гастролі дружини. Фото: скріншот з відео

Член наглядової ради Укрзалізниці, колишній нардеп Сергій Лещенко вперше прокоментував скандальний виступ його дружини Анастасії Топольської у Москві.

За словами чиновника, цей виступ став "підтримкою людей, які є прямими жертвами режиму" російського президента Володимира Путіна.

"Що стосується заходів, які відбувалися в Росії, то насправді вона в країні, що утискає цю культуру і представників цієї культури. Тому що там цей захід відбувався, зокрема, за участі широкого залучення представників ЛГБТ-спільноти - меншості, яка потерпає від Путіна, від (Рамзана. - Gazeta.ua) Кадирова", - сказав Лещенко в ефірі "4 каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Лещенка показала ср*ку обуреним її гуляннями в Москві

Він додав, що ця поїздка "є можливістю для певних інформаційних кілерів, які виконують замовлення олігархів". Для олігархів, з якими він "воює десятиріччями", це можливість звести рахунки, стверджує екснардеп.

"Їхня мета (олігархів. - Gazeta.ua) це зачепити мене, а не її. І в такий спосіб дискредитувати мене. Її (Топольську. - Gazeta.ua) треба підтримати, вона популяризує Україну", - заявив Лещенко.

Нагадаємо, 9 травня Анастасія Топольська, відома під псевдонімом Dj Nastia, виступила в московському клубі "Мутабор". Своїми гуляннями активно хизувалася в мережі. Це не перші її гастролі в РФ. Від початку війни вона їздила до окупантів щонайменше 10 разів.

Зараз ви читаєте новину «Захищає геїв у Москві: Лещенко заступився за дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути