четвер, 21 лютого 2013 20:25

"Зараз нас найменше цікавить конкуренція в опозиційному таборі" - "ударівець"

"Зараз нас найменше цікавить конкуренція в опозиційному таборі" - "ударівець"
Розенко не бачить нічого трагічного у конкуренції під час довиборів до місцевих рад. Фото: tochka.net

Представники УДАРу та "Свободи" конкурують під час довиборів до місцевих рад, але це зовсім не означає "глибинного розколу" в їхніх рядах.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Павло Розенко.

У ЗМІ з'явилась інформація, що керівник Рівненського осередку "Свободи", народний депутат Олег Осуховський дав розпорядження оточенню обмежити контакти з представниками партії УДАР на місцевому рівні.

"Це - певний прояв політичної конкуренції, де люди апелюють один до одного під час виборчої кампанії. Я не бачу у цих фактах якоїсь глибинної тріщини, яка пролягає у цілому між партіями або якимось чином впливає на наші відносини у Верховній Раді України. Очевидно, що йдуть довибори, передвиборчий процес. Очевидно, що наші кандидати конкурують. Я не бачу тут нічого трагічного чи якогось конфлікту", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У загальній протидії Януковичу не слід зважати на якісь дрібні непорозуміння на місцях" - Мохник

Розенко звернув увагу: "Як ви бачите по нашій роботі у Верховній Раді, працюємо у межах координації трьох політичних сил. Безумовно, у нас є певні ідеологічні відмінності, безумовно, у нас різняться погляди на певні стратегічні чи тактичні речі, але намагаємося узгоджувати свої дії. Шукаємо шляхи дотику і відпрацьовуємо спільні дії під час парламентської кризи", - сказав Розенко.

Він запевнив: "Звичайно, що на політичному просторі питання конкуренції є абсолютно нормальним процесом. Інша справа, які це матиме прояви, як це все відбувається. Ясна річ, що у нас є різниця в ідеологіях. Але ми довели своєю діяльністю протягом трьох місяців, що ми можемо по стратегічних речах об'єднуватися і діяти спільно. Повірте, зараз менше за все цікавить конкуренція в опозиційному таборі. Ми зараз пропагуємо певні принципи і тому блокуємо трибуну Верховної Ради. І це не є полем наших суперечок. Це - поле нашого об'єднання і спільної позиції".

На питання, чи буде застосовувати УДАР якісь санкції проти Олександра Лазорка, Розенко відповів: "Я не готовий коментувати будь-які дії фактів, про які не володію інформацією. Не можу казати нічого".

Зараз ви читаєте новину «"Зараз нас найменше цікавить конкуренція в опозиційному таборі" - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути