середа, 02 листопада 2011 11:27

Замість Хорошковського СБУ очолить вірний друг Януковича - експерт

Замість Хорошковського СБУ очолить вірний друг Януковича - експерт

У разі призначення чинного голови Служби безпеки України Валерія Хорошковського на нову посаду у Кабінеті міністрів, на пост очільника СБУ може прийти лише та людина, яка вже довела свою відданість президенту Віктору Януковичу.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Сергій Таран.

"Серед кандидатів на посаду наступного голови СБУ можуть бути люди, які не є у Партії регіонів, але походять з оточення президента. І це будуть саме ті люди, які були разом з Януковичем багато років", - вважає Таран.

Експерт переконаний, що наступне призначення голови Служби безпеки буде у компетенції лише президента, а не якоїсь політичної партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оточення Януковича бачить Хорошковського "главбухом" - експерт

"Це буде людина, яка своєю біографією довела власну лояльність до Януковича. Це не буде призначення за політичною чи професійною ознакою", - уточнив політолог.

Він припустив, що СБУ зможе очолити хтось із силовиків, наприклад, із середовища зовнішньої розвідки або СБУ Донецької області.

"Це можуть виявитись зовсім несподівані люди, які вже працювали в уряді, наприклад, той самий Сівкович", - резюмував Таран.

Зараз ви читаєте новину «Замість Хорошковського СБУ очолить вірний друг Януковича - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути