четвер, 30 березня 2023 21:44

Залишилось тільки проголосувати в ООН за вбивство українців – Подоляк висловився про головування Росії у Радбезі

Залишилось тільки проголосувати в ООН за вбивство українців – Подоляк висловився про головування Росії у Радбезі
Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк розкритикував ООН. Фото: eastnews.ua

Росія весь квітень буде очолювати Раду безпеки Організації об'єднаних націй.

ООН не займається врегулюванням конфліктів, а лише заробляє гроші на них від таких тоталітарних країн, сказав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк "24 каналу".

"ООН – це той майданчик, бюрократія якого свідомо отримує величезні гранти від таких тоталітарних країн, як Росія. Росія свого часу усвідомила, що ООН, як і будь-яка інша міжнародна інституція, є оптимальною лобістською інфраструктурною організацією, яка буде мати пропагандистські сенси", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росії можуть дозволити головувати у Радбезі ООН – Кулеба висловився

РФ 1991 року незаконно стала членом ООН. Вона неодноразово порушувала міжнародне право, а зараз чинить геноцид українців.

"Ця країна буде головувати в Радбезі ООН з правом вето. Залишилось тільки, щоб вони сказали: "Ми маємо за цей час отримати мандат на право вбивати українців". І спробувати проголосувати за це в ООН. Ви розумієте абсурдність того, що сьогодні відбувається у світі?" – підсумував Подоляк.

Російська Федерація проведе 6 квітня неофіційне засідання Ради безпеки ООН, щоб обговорити "реальний стан" українських дітей, вивезених до Росії. Москва нібито планувала засідання Ради задовго до рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна, заявив представник Росії в ООН Василь Небензя під час пресконференції 21 березня.

17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна і уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Путіна і Львову-Бєлову підозрюють у скоєнні воєнного злочину незаконної депортації і переміщення дітей з окупованих районів України до РФ.

Відтепер Путін має офіційний статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину, заявив генеральний прокурор України Андрій Костін.

Торік Львова-Бєлова "всиновила" хлопчика, якого російські окупанти викрали з Маріуполя Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Залишилось тільки проголосувати в ООН за вбивство українців – Подоляк висловився про головування Росії у Радбезі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути