четвер, 16 лютого 2012 09:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захисту Тимошенко не важливо, де лікуватимуть екс-прем'єра

Захисту Тимошенко не важливо, де лікуватимуть екс-прем'єра

Для захисту ув'язненої Юлії Тимошенко не важливе питання місця подальшого її лікування. Важливим було дізнатись, що відбувається із здоров'ям екс-прем'єр-міністра.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

"В Юлії Володимирівни проблеми зі спиною. І ми говорили, починаючи з 5 листопада, відколи Юлія Володимирівна лежить і не встає, про те, що захворювання спини Тимошенко потребує серйозного лікування. Натомість ми мали бравурні прес-релізи пенітенціарної служби про те, що Тимошенко ледь там не у футбол грає, що вона здорова і т.д. Незалежними лікарями це все буде спростовано, повірте. Саме тому і Тимошенко, і захист домагались проведення незалежного обстеження, саме тому ми спромоглись цього добитись через величезні труднощі", – відзначив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі виявили у Тимошенко грижу хребта - джерело

На запитання, чи будуть захисники вимагати після серйозного діагнозу іноземних лікарів лікування Тимошенко закордоном, нардеп відповів: "Ні. Насправді важливим було  медичне обстеження незалежними спеціалістами. І не грало ролі – українськими лікарями чи іноземними".

"Для нас не важливо лікування закордоном чи не закордоном. Для нас було важливо встановити, що відбувається зі здоров'ям Тимошенко", - підсумував захисник.

Зараз ви читаєте новину «Захисту Тимошенко не важливо, де лікуватимуть екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути