пʼятниця, 26 жовтня 2012 08:30

Захистити результати виборів – це відповідальність опозиції, всіх разом - Геращенко

Захистити результати виборів – це відповідальність опозиції, всіх разом - Геращенко
Фото: obozrevatel.com

Партія Віталія Кличка не збирається виводити людей на вулиці заради захисту результатів виборів, бо це обов'язок політичних сил.

Про це в ефірі 5 каналу сказала народний депутат, член партії УДАР Ірина Геращенко.

Говорячи про те, як партія збирається захищати результати виборів, вона підкреслила:

"Виборець партії УДАР мріє про іншу Україну. А не про ту, якою вона є сьогодні – корупційна, бідна, нещасна, там де купуються голоси і продається країна. І моральні авторитети, і церква сьогодні звернулися до українців думати про те, що твоє людське "я" не може продаватися. Лідер партії УДАР теж звернувся до виборців з проханням мобілізуватися, прийти на виборчі дільниці. Але дуже важливо – як ми захистимо результати".

Відповідаючи на запитання, чи не збирається партія УДАР виводити людей на вулиці, аби захистити результати виборів, Геращенко наголосила:

"Ми вважаємо, що люди мають проголосувати. Це їхня відповідальність. Захистити результати виборів – це відповідальність опозиції, всіх разом. Що ми маємо зробити? Перше – це проведення навчання всіх наших членів комісій та наших спостерігачів. Всі отримали дуже жорсткий інструктаж працювати тільки за законом, співпрацювати з представниками інших опозиційних сил на дільницях, спостерігачами, сигналізувати про кожен факт порушення".

Вона запевнила, що УДАР буде співпрацювати у цьому питанні і з іншими опозиційними силами, аби разом не допустити фальсифікацій.

"Більше того, ми будемо проводити паралельний підрахунок голосів. Ми обмінюватимемося  цією інформацією з нашими партнерами по опозиційному табору. Так само, ми ділитимемося цією інформацією з міжнародними спостерігачами, журналістами".

Зараз ви читаєте новину «Захистити результати виборів – це відповідальність опозиції, всіх разом - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути