Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 13:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко прийде сьогодні до Карпачової із запрошенням

Захист Тимошенко прийде сьогодні до Карпачової із запрошенням

Захисники Юлії Тимошенко звернуться до уповноваженої з прав людини Ніни Карпачової із закликом взяти участь у судовому процесі Тимошенко.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, про це заявив відсторонений від судового процесу захисник екс-прем'єрки Сергій Власенко.

"Сьогодні близько 15 години ми будемо подавати петицію Карпачовій з проханням, щоб вона взяла участь у судовому процесі над Юлією Тимошенко. Цю петицію ми подамо їй в її офіс, який знаходиться на вулиці Інститутській. Це якраз навпроти готелю "Київ", - сказав він.

Власенко також висловив здивування, чому суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв не дозволив залучити до захисту міжнародних захисників.

"Він не знає, що говорить. У нього язик бореться з мозком за незалежність. Він має сумніви щодо юридичної кваліфікації цих захисників. Але ж ми не зобов'язані доводити наявність цієї кваліфікації", - підсумував Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко прийде сьогодні до Карпачової із запрошенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути