пʼятниця, 17 серпня 2012 10:41

Спецтема: Луценко за ґратами

Захист Луценка подаватиме апеляцію на рішення Печерського райсуду

Захист Луценка подаватиме апеляцію на рішення Печерського райсуду
Захисник Луценка вважає, що найближчим часом екс-міністра етапують до Менської виправної колонії (Чернігівська область). Фото: svit24.net

Захист екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка подаватиме апеляцію на рішення Печерського районного суду міста Києва.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав адвокат Луценка Ігор Фомін.

"Ми будемо оскаржувати будь-які вироки стосовно Юрія Луценка, навіть якщо йому дадуть один день умовно. Тому що він не тільки не винен у скоєнні злочину, але й очевидно, що в даному випадку відсутній склад злочину. Тут взагалі немає факту порушення закону. Виносити вирок людині за дії, які були санкціоновані Апеляційним судом неможливо. Це сьогодні був вирок судді Апеляційного суду, яка дозволила стеження (за Давиденком - Gazeta.ua)", - зазаначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка засудили на 2 роки обмеження волі без права 3 роки займати посади

Фомін зауважив, що оцінює сьогоднішнє рішення суду як формальну річ.

"Усі розуміли, що Юрію Луценку буде винесений обвинувальний вирок, навіть не дивлячись на те, що в його діях відсутні ознаки складу злочину. Бо суд не оцінює докази, отримані в справі, та не виносить справедливе рішення. Просто виконується вказівка, аби був винесений обвинувальний вирок стосовно Луценка", - пояснив адвокат.

Захисник Луценка вважає, що найближчим часом екс-міністра етапують до Менської виправної колонії (Чернігівська область), однак на засідання Апеляційного суду його привезуть.

Зараз ви читаєте новину «Захист Луценка подаватиме апеляцію на рішення Печерського райсуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути